Wie zijn we?

Bovenal is de Auberge des Blancs Cailloux een familie. Een herberg die draait om Pascal en Nathalie. De droom van een man werd toen de zijne.

Aanvankelijk werkten Pascal en zijn zoon Raphael aan de constructie van wat later de familiecocon zal worden. De inhuldiging zal daarom plaatsvinden op 3 juli 2009, met een familie die meer dan ooit verenigd is. Al snel vindt Céline haar plekje in de keuken, bij haar moeder Nathalie. Samen kiezen ze de bewoners van het hotel. Beetje bij beetje slaat een andere pagina om, om niet alleen plaats te maken voor de hotellerie, maar ook voor de catering.

Sacha, de jongste van het gezin, jonger dan 18 jaar zijn oudste, groeit en bloeit op in contact met de natuur.

De familie-ervaring omvat ook de stiefkinderen van Pascal en Nathalie. Onze vaste klanten herinneren zich de iconische lach van Sévrine nog steeds. Kevin daarentegen staat altijd klaar om te helpen in geval van hinderlijke storingen,

Al snel deden nieuwe gelach hun intrede bij Blancs Cailloux ... Lukas, Tom, Lou en Alice maakten Pascal en Nathalie gelukkige grootouders.

Na de maatregelen die de overheid tijdens de pandemie van 2020-2021 oplegde en de vestiging moest sluiten, was het tijd voor renovatie.


Gelegen op een heuvel in een rustig dorpje in de Ardennen, bieden de kamers u een prachtig panorama vanuit het hotel.

De architectuur van ons etablissement is rechtstreeks geïnspireerd door Canada om u een bijzonder warme kant te bieden, evenals het comfort dat zo gewaardeerd wordt door onze klanten. De gevelbeplating en dakshingles waren gemaakt van ceder.

Zonnepanelen zorgen voor energie terwijl er verschillende oplossingen zijn geïmplementeerd om voor een aangename temperatuur te zorgen, zoals een Canadees putsysteem, vloerverwarming of een dubbelstroom ventilatiesysteem.

Het waterzuiveringssysteem maakt het hergebruik van een zeer kostbare grondstof mogelijk en de installatie van driedubbele vitrages dient zowel als verduistering van het licht als als isolator.

Dit alles biedt u een ecologisch concept met oog op uw comfort en een buitengewoon gastvrij onthaal.


Een krantenartikel